Fysiotherapie aan huis

Heeft u recentelijk een operatie ondergaan of bent u vanwege fysieke beperkingen niet in staat om naar de praktijk te komen? Geen probleem, want wij komen graag bij u aan huis of naar de instelling waar u verblijft.

Fysiotherapie aan huis; als langskomen lastig óf thuisblijven noodzakelijk is

Er zijn tal van redenen te bedenken waarom fysiotherapie aan huis gepast is. Enkele voorbeelden zijn:

  • U hebt een operatie ondergaan(denk onder andere aan een nieuwe knie, heup of een hernia operatie) en bent hierdoor gebonden aan huis
  • U hebt een fysieke beperking die het voor u onmogelijk maakt om naar onze praktijk te komen
  • U verblijft in een instelling
  • Het is voor u van belang om fysiotherapie te krijgen in uw eigen omgeving; denk aan het vergroten of behouden van de zelfstandigheid in uw huis/huishouden

Bovenstaande zijn slechts voorbeelden, hebt u een andere reden waarom u graag fysiotherapie aan huis wilt dan kunt u contact met ons opnemen en zullen we samen de mogelijkheden bespreken. Wij komen bij u aan huis indien u in regio Maastricht woont.

fysiotherapie-aan-huisIndien u thuis problemen ervaart met het uitvoeren van dagelijkse activiteiten door lichamelijke of psychische problemen dan kan ook een ergotherapeut een goede aanvulling zijn. Fysiotherapie Rosier werkt samen met ergotherapeute Denise Niesten. Denise kan oplossing bieden aan iedereen(zowel kinderen als ouderen) die als gevolg van een ziekte, trauma of psychische aandoening niet meer in staat is om dagelijkse activiteiten uit te voeren. Indien uw situatie het vraagt om ondersteuning vanuit de ergotherapie dan kunnen wij deze zorg bieden. Ergotherapie wordt vanuit de basisverzekering 10u per jaar vergoed. Meer informatie over ergotherapie vindt u op www.deniseniesten.com.

De vergoeding voor een fysiotherapie behandeling aan huis is (indien u verzekerd bent voor fysiotherapie) hetzelfde als een fysiotherapie behandeling in de praktijk. Indien u niet verzekerd bent voor fysiotherapie zal er een toeslag worden gerekend voor een fysiotherapie behandeling aan huis. Lees hier de tarieven van fysiotherapie aan huis.

Ons Zorgaanbod