SPORT STUDIO

Vorige slide
Volgende slide

In onze vestiging aan de Groene Loper vind u onze kleinschalige, persoonlijke Sport Studio met onder andere het innovatieve EGYM programma en een oefenruimte.

Met de Sport Studio stuurt Rosier op preventie en vitaliteit; voorkomen is beter dan genezen.

Wat is EGYM?

EGYM is een circuit van 8 slimme krachttoestellen die met elkaar een ultieme training bieden voor alle grote spiergroepen van het lichaam. De EGYM-coach of therapeut stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op je persoonlijke polsband. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment van toestel, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, effectief en vooral met meer plezier!

EGYM plus

Iedereen heeft een eigen & individueel doel als het gaat om je lichamelijke fitheid en gezondheid. Spieropbouw, vetverbranding, versterken van het immuunsysteem – voor ieder sportief doel zijn verschillende individuele trainingsparameters in meer of mindere mate van toepassing, bijvoorbeeld:

✓ de trainingsintensiteit;
✓ de keuze van het trainingsgewicht;
✓ het aantal herhalingen;
✓ de bewegingssnelheid en nog veel meer…

Klinkt dat je wat te ingewikkeld? Met onze trainingsprogramma’s wordt het heel gemakkelijk om sportwetenschappelijk effectief en optimaal te trainen. Onze slimme krachttoestellen van EGYM passen zich automatisch en individueel aan jou en je doel aan.

Waarom trainen op de EGYM?

Eenvoudig & veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en jouw persoonlijke polsband; Effectieve training, slechts 2x 30 minuten per week; Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding; Altijd & overal inzage in je trainingsresultaat; Spiertraining geschikt voor iedereen! Makkelijker, leuker én motiverender.

YES dit wil ik! Hoe kan ik lid worden?

Tijdens een uitgebreide kennismaking vertellen wij jou alles over de mogelijkheden, over jouw persoonlijke sportreis en doen we de eerste krachtmetingen om jouw biologische leeftijd te bepalen. Aangepast op jouw persoonlijke doelen kiezen we een passend abonnement voor het beste resultaat. Vervolgens plannen we een intake om op deze manier jou als persoon met jouw eigen doelen in kaart te brengen en een jouw sportreis volledig vorm te geven.

GRATIS KENNISMAKEN INCLUSIEF GEZONDHEIDSCHECK?

Bel voor het maken van een afspraak 043 363 52 02 of vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op. 

NIEUW! PERSOONLIJKE BEGELEIDING KRACHTTRAINING

Individuele sportbegeleiding, verzorgd door onze bekwame fysiotherapeut Kevin, die tevens een ervaren (personal) trainer is, is een aanvullende module binnen onze Sport Studio.

Of u nu uw lichamelijke kracht op sportief vlak wilt ontwikkelen of uw revalidatietraject op een sportieve manier wilt voortzetten, Kevin staat klaar om u te begeleiden op uw reis naar een fittere en gezondere versie van uzelf.

Wat bieden we aan?

  1. Persoonlijke krachtschema’s: Kevin zal op maat gemaakte trainingsprogramma’s opstellen die zijn afgestemd op uw individuele doelen en behoeften. Of u nu kracht wilt opbouwen, uw uithoudingsvermogen wilt vergroten of specifieke spiergroepen wilt versterken, Kevin zal ervoor zorgen dat uw schema perfect bij u past.

  2. Voedingsrichtlijnen: Naast effectieve training is goede voeding essentieel voor uw sportieve prestaties en algehele welzijn. Kevin zal u voorzien van voedingsrichtlijnen die zijn afgestemd op uw doelen en rekening houdt met uw persoonlijke voorkeuren en eventuele dieetbeperkingen.

  3. Maandelijks fysiek contact: U zult de kans krijgen om elke maand met Kevin persoonlijk te trainen en te werken aan uw techniek, voortgang en eventuele vragen te bespreken.

  4. 24/7 online contact: We begrijpen dat vragen of onzekerheden kunnen opkomen buiten de trainingsuren. Daarom bieden we u de mogelijkheid om Kevin online te bereiken voor advies, begeleiding of motivatie, op welk moment van de dag dan ook.

Voor wie is dit programma bedoeld?

Dit programma is geschikt voor iedereen die zijn lichamelijke kracht en sportieve prestaties wil verbeteren. Of u nu een sportliefhebber bent die zijn grenzen wil verleggen, een atleet die specifieke doelen wil bereiken of iemand die op een sportieve manier aan zijn revalidatie wil werken, dit is waar de fysiotherapie en de sport samenkomen.

Mogelijkheden

1. Begeleiding
Maandelijkse persoonlijke begeleiding in sport en welzijn waarbij de trainingen op een locatie naar eigen keuze verricht kunnen worden.

2. Begeleiding inclusief ALTIJD WELKOM EGYM abonnement
Maandelijkse persoonlijke begeleiding in sport en welzijn waarbij de trainingen verricht worden bij Sport Studio Rosier en er aanvullend gebruik gemaakt kan worden van de EGYM. 

Jouw sportmoment plannen

Heb je al een abonnement en wil je jouw sportmomenten inplannen? Log dan hier in, check ons rooster en plan jouw eigen sportmomenten!

Openingstijden Sport Studio

Maandag tot en met donderdag 08.00-12.00 uur / 13.00-20.00 uur
Vrijdag 08.00-12.00 uur / 13.00-17.00 uur
Zaterdag 09.00-12.00 uur

Abonnementen
Met onze abonnementen ben je altijd welkom in onze Sport Studio. Wij raden je aan om minimaal 2 maal per week je sportmoment te pakken maar wil je vaker komen dan ben je van harte welkom.

6 maanden €59,50 per maand
12 maanden €54,50 per maand
18 maanden €49,50 per maand
Persoonlijke begeleiding €100,00 per maand
Persoonlijke begeleiding inclusief EGYM €149,50 per maand

Wanneer je start met je sportreis zorgen wij voor een uitgebreide intake waar je eenmalig €35,00 voor betaald. Deze intake bestaat uit verschillende metingen, een conditietest, krachtmeting op alle apparatuur en een persoonlijk sportplan.