Vergoeding & Tarieven

Toegankelijkheid

Wij zijn voor iedereen direct toegankelijk, hetgeen inhoudt dat u geen verwijsbrief van uw huisarts nodig heeft. Het staat u vrij om alvorens uw bezoek aan ons een afspraak te maken bij uw huisarts of medisch specialist.

Basisverzekering

Fysiotherapie wordt uit de basisverzekering beperkt vergoed. U hebt recht op een vergoeding vanuit uw basisverzekering als u jonger bent dan 18 jaar(de eerste 18 behandelingen worden vergoed uit de basisverzekering) of als u een chronische aandoening hebt die op de “lijst chronische aandoeningen fysiotherapie” staat. In dit geval zal uw zorgverzekeraar vanaf de 21e behandeling de kosten vergoeden uit uw basisverzekering, hierbij geldt dat eerst het eigen risico wordt aangesproken. De eerste 20 behandelingen komen voor rekening van de aanvullende verzekering of voor de patiënt zelf.

Aanvullende verzekering

Hebt u een aanvullende verzekering? Dan raden wij u aan na te gaan in uw polisvoorwaarden voor hoeveel behandelingen/welk bedrag u verzekerd bent. Dit kan per zorgverzekeraar en per pakket namelijk verschillen. Fysiotherapie Rosier heeft zorgcontracten met alle zorgverzekeraars in Nederland.

Heb u vragen over uw verzekering? Dan helpen wij u graag!

Tarieven

Indien u niet bent verzekerd voor fysiotherapie hanteren wij de volgende tarieven:

  • Intake en onderzoek: € 55,-
  • Zitting fysiotherapie: € 38,50
  • Zitting manuele therapie: € 49,50
  • Eenmalig fysiotherapeutisch consult: € 59,50
  • Toeslag uitbehandeling (aan huis of instelling): € 11,-

Indien u niet in staat bent te verschijnen op uw geplande afspraak kunt u deze minimaal 24 uur van te voren kosteloos annuleren, anders zijn wij genoodzaakt de geplande behandeling volledig te declareren. Wij bieden u tevens de mogelijkheid om per pin te betalen op onze locatie aan de President Rooseveltlaan.