Graag stellen wij ons aan u voor

Ons team

Nol Rosier

Functie: Praktijkhouder, fysiotherapeut, Msc manueel therapeut

Na zijn middelbare school heeft Nol eerst met succes zijn opleiding aan het CIOS (specialistatie Fitness&Health coordinator) afgerond. Aansluitend is hij begonnen met de opleiding fysiotherapie aan Hogeschool Zuyd te Heerlen, waaraan hij in 2013 is afgestudeerd.

Gedreven door zijn passie voor de fysiotherapie en met name manuele therapie is hij in 2014 gestart met de master manuele therapie. Deze heeft hij in 2017 afgerond. Nol vindt het belangrijk om zorg te leveren van hoogwaardige kwaliteit: “Ik sta voor de best mogelijke zorg binnen de praktijk en probeer dit te allen tijde na te streven”.

Sharon Schoren

Functie: Fysiotherapeut, Manueel therapeut MSc.

Na het afronden van de opleiding tot activiteitenbegeleider, woonbegeleider en pedagogisch medewerker miste Sharon iets en was op zoek naar meer uitdaging. Sharon heeft vervolgens de opleiding tot fysiotherapeut gevolgd en deze afgerond in 2015. Dit bleek helemaal haar passie te zijn, waarna Sharon in 2016 is gestart met de master manuele therapie en deze inmiddels ook heeft afgerond.

In de toekomst wil Sharon zich graag nog verder ontwikkelen, bijvoorbeeld op het gebied van shockwave en echografie, maar alle andere mogelijke uitdagingen zal zij niet uit de weg gaan. Met haar sociale, sportieve en theoretische achtergrond wil zij graag persoonlijke, actieve en best mogelijk kwalitatieve zorg bieden die bij u past.

Joyce Kuppens Mullenders

Functie: Praktijkmanager

In 2011 studeerde Joyce af aan de opleiding Commercieel Management. Daarna deed ze ervaring op als salesmanager en de laatste 8 jaren was ze zelfstandig ondernemer in de horeca. Gastvrijheid zit haar in het bloed, van organiseren en regelen krijgt ze energie dus een duizendpoot functie als deze is haar op het lijf geschreven.

Bart de Heer

Functie: Fysiotherapeut, Mulligan therapeut, Dry Needling therapeut

Bart de Heer is sinds 15 mei werkzaam bij Fysiotherapie Rosier. Hij heeft de opleiding tot fysiotherapeut  gevolgd aan de Fontys Paramedisch hogeschool in Eindhoven, welke hij in 2018 heeft afgerond. Na het afronden van de opleiding heeft hij zich verdiept in het pijnvrij mobiliseren via Mulligan technieken en het snel aanpakken van spier gerelateerde problemen met Dry Needling.

In de toekomst wil Bart zich verder verdiepen in de mentale gezondheid van de mens. Hiervoor start hij in september 2021 aan de Master opleiding tot Psychosomatisch fysiotherapeut aan de Avans in Breda. Voor Bart is het belangrijk om samen met u te kijken naar alle aspecten die samen uw gezondheid maken om zo het maximale resultaat te behalen.

Iris Jacobs

Functie: Fysiotherapeut

In juni 2021 is Iris afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Zuyd Hogeschool te Heerlen. Binnen de Fysiotherapie specialiseert zij zich sinds september 2021 middels de masteropleiding tot manueel therapeut. Haar interesse ligt bij de benadering van patiënten met klachten aan het bewegingsapparaat en welke zich uiten in het neuromusculoskeletale domein. Naast de werkzaamheden bij Fysiotherapie Rosier is Iris eveneens werkzaam als docent op Zuyd Hogeschool. De afwisseling tussen praktijk en onderwijs biedt voor haar de ideale werksfeer. Middels motivatie, enthousiasme en probleemoplossend denken gaat Iris met haar patiënten aan de slag.

Over de praktijk

Aan de rand van het centrum, aan de Groene Loper en de Annalaan is fysiotherapie Rosier gehuisvest. Sinds februari 2017 draagt de praktijk de naam van fysiotherapie Rosier, wijzend op de eigenaar van de praktijk; Nol Rosier.

Wij streven er naar om verschillende specialisaties binnen (en buiten) de fysiotherapie in huis te hebben om een zo compleet mogelijk aanbod voor u te creëren. Binnen de fysiotherapie is het beeld dat u de komende jaren gaat zien namelijk dat de algemeen fysiotherapeut langzaam gaat verdwijnen en iedere therapeut wordt geacht een specialisatie te hebben. Fysiotherapie Rosier staat volledig achter deze trend; als fysiotherapeut kan men niet van alle gebieden binnen de fysiotherapie even veel weten. Wanneer de fysiotherapeutische zorg specialistisch wordt aangeboden krijgt de patiënt de beste zorg.

Binnen de zorg wordt steeds meer multidisciplinair gewerkt om de zorg voor de patiënt te optimaliseren. Daarom hebben wij sinds kort een samenwerking met een ergotherapeut; Denise Niesten. Daar waar een fysiotherapeut zich voornamelijk bezighoudt met de functie van het bewegingsapparaat houdt een ergotherapeut zich bezig met het activiteiten niveau van een patiënt. Kort omschreven: Een ergotherapeut ondersteunt mensen met het opnieuw uitvoeren van dagelijkse activiteiten als dit niet meer lukt vanwege lichamelijke of psychische problemen.