SPORT STUDIO

Nieuw in het aanbod is de kleinschalige, persoonlijke Sport Studio met onder andere het innovatieve EGYM programma en een oefenruimte.

Met de Sport Studio stuurt Rosier op preventie en vitaliteit; voorkomen is beter dan genezen.

 

Wat is EGYM?

EGYM is een circuit van 8 slimme krachttoestellen die met elkaar een ultieme training bieden voor alle grote spiergroepen van het lichaam. De EGYM-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op je persoonlijke polsband. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment van toestel, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, effectief en vooral met meer plezier!


Waarom trainen op de EGYM?

  • Eenvoudig & veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en jouw persoonlijke polsband;
  • Effectieve training, slechts 2x 30 minuten per week;
  • Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding;
  • Altijd & overal inzage in je trainingsresultaat;
  • Spiertraining geschikt voor iedereen! Makkelijker, leuker én motiverender.

YES dit wil ik! Hoe kan ik lid worden?

Tijdens een uitgebreide kennismaking vertellen wij jou alles over de mogelijkheden, over jouw persoonlijke sportreis en doen we de eerste krachtmetingen om jouw biologische leeftijd te bepalen.
Aangepast op jouw persoonlijke doelen kiezen we een passend abonnement voor het beste resultaat.

Vervolgens plannen we een intake door een van onze fysiotherapeuten om op deze manier jou als persoon met jouw eigen doelen in kaart te brengen en een jouw sportreis volledig vorm te geven.


GRATIS KENNISMAKEN INCLUSIEF GEZONDHEIDSCHECK?

Bel voor het maken van een afspraak 043 363 52 02 of vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op. CONTACT FORMULIER

 

Oefenruimte

Onze oefenruimte is beschikbaar voor een aanvullend programma op de EGYM en wordt ingezet als oefenruimte voor revalidatie en oefentherapie.

Voor revalidatie of oefentherapie (zonder EGYM) heeft u geen abonnement nodig, deze afspraken lopen via uw eigen fysiotherapeut.

Jouw sportmoment plannen

Heb je al een abonnement en wil je jouw sportmomenten inplannen? Log dan hieronder in, check ons rooster en plan jouw eigen sportmomenten!

Openingstijden Sport Studio

Maandag tot en met donderdag 08.00-12.00 uur / 16.00-19.00 uur
Vrijdag 08.00-12.00 uur / 16.00-17.00 uur
Zaterdag 09.00-12.00 uur