Over ons

Ons team

Nol Rosier

Nol Rosier

Functie:
Praktijkhouder, fysiotherapeut, Msc manueel therapeut


Na zijn middelbare school heeft Nol eerst met succes zijn opleiding aan het CIOS (specialistatie Fitness&Health coordinator) afgerond. Aansluitend is hij begonnen met de opleiding fysiotherapie aan Hogeschool Zuyd te Heerlen, waaraan hij in 2013 is afgestudeerd. Gedreven door zijn passie voor de fysiotherapie en met name manuele therapie is hij in 2014 gestart met de master manuele therapie. Deze heeft hij in 2017 afgerond. Nol vindt het belangrijk om zorg te leveren van hoogwaardige kwaliteit: “Ik sta voor de best mogelijke zorg binnen de praktijk en probeer dit te allen tijde na te streven”.

Sharon Schoren

Sharon Schoren

Functie:
Fysiotherapeut, Manueel therapeut MSc – Master Sportfysiotherapie in opleiding


Na het afronden van de opleiding tot activiteitenbegeleider, woonbegeleider en pedagogisch medewerker miste Sharon iets en was op zoek naar meer uitdaging. Sharon heeft vervolgens de opleiding tot fysiotherapeut gevolgd en deze afgerond in 2015. Dit bleek helemaal haar passie te zijn, waarna Sharon in 2016 is gestart met de master manuele therapie en deze inmiddels ook heeft afgerond. In de toekomst wil Sharon zich graag nog verder ontwikkelen, bijvoorbeeld op het gebied van shockwave en echografie, maar alle andere mogelijke uitdagingen zal zij niet uit de weg gaan. Met haar sociale, sportieve en theoretische achtergrond wil zij graag persoonlijke, actieve en best mogelijk kwalitatieve zorg bieden die bij u past.

Joyce Kuppens Mullenders

Joyce Kuppens Mullenders

Functie:
Praktijkmanager

In 2011 studeerde Joyce af aan de opleiding Commercieel Management. Daarna deed ze ervaring op als salesmanager en de laatste 8 jaren was ze zelfstandig ondernemer in de horeca. Gastvrijheid zit haar in het bloed, van organiseren en regelen krijgt ze energie dus een duizendpoot functie als deze is haar op het lijf geschreven. Joyce is verantwoordelijk voor vrijwel alle werkzaamheden buiten de behandelingen. Daarnaast is zij het aanspreekpunt in onze Sport Studio en helpt ze onze sporters met hun persoonlijk sportreis.

Bart de Heer

Bart de Heer

Functie:
Fysiotherapeut, Mulligan therapeut, Dry Needling therapeut – Psychosomatische Fysiotherapie in opleiding

Bart de Heer is sinds 15 mei 2021 werkzaam bij Fysiotherapie Rosier. Hij heeft de opleiding tot fysiotherapeut gevolgd aan de Fontys Paramedisch hogeschool in Eindhoven, welke hij in 2018 heeft afgerond. Na het afronden van de opleiding heeft hij zich verdiept in het pijnvrij mobiliseren via Mulligan technieken en het snel aanpakken van spier gerelateerde problemen met Dry Needling.

In de toekomst wil Bart zich verder verdiepen in de mentale gezondheid van de mens. Hiervoor startte hij in september 2021 aan de Master opleiding tot Psychosomatisch fysiotherapeut aan de Avans in Breda. Voor Bart is het belangrijk om samen met u te kijken naar alle aspecten die samen uw gezondheid maken om zo het maximale resultaat te behalen.

Michelle Kastelijns

Functie:
Fysiotherapeut – Master musculoskeletal revalidatie; manuele therapie

Nadat Michelle in 2014 als algemeen fysiotherapeute is afgestudeerd aan Thim van der Laan in Nieuwegein heeft ze eerst een wereldreis gemaakt van een jaar. Eenmaal terug in Europa heeft ze de afgelopen 6 jaar werkervaring opgedaan als fysiotherapeute in onder andere Duitsland en Nederland. Haar open en leergierige mindset zorgt ervoor dat ze zich graag verder ontwikkeld en dat is de afgelopen jaren doormiddel van verschillende cursussen gelukt. De Master Musculoskeletale Revalidatie in Nijmegen, met uitstroom richting manuele therapie, is de huidige uitdaging.

Kevin Evers

Kevin Evers

Functie: Fysiotherapeut Na de middelbare school heeft Kevin het CIOS gevolgd met als specialisatie Personal Trainer. Daarna is hij begonnen aan de opleiding tot Fysiotherapeut aan de hogeschool Zuyd te Heerlen, waar hij in 2022 is afgestudeerd. Vanwege zijn brede interesse gaat Kevin eerst een jaar aan de slag als basis- fysiotherapeut om verder te onderzoeken waar hij zich in wil specialiseren. Daarnaast is hij veel bezig met krachtsport en staat nog wekelijks op het voetbalveld.

Arthur Verzellenberg

Functie: Fysiotherapeut Sinds december 2023 is Arthur werkzaam bij fysiotherapie Rosier. Naast zijn werk als fysiotherapeut bij Rosier is Arthur ook personal trainer.

Fysiotherapie vacature

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Wij zoeken een gedreven fysiotherapeut die aan de slag wil gaan binnen ons jonge ambitieuze en gezellige team! Het betreft een functie op een van de mooiste locaties van Maastricht aan de Groene Loper. Ben jij fysiotherapeut en heb jij affiniteit met bijvoorbeeld geriatrie, fysiotherapie aan huis, systeemaandoeningen of bekkentherapie? Aarzel dan niet langer en pak dit moment!

Wij zoeken:

 • Een afgerond diploma tot fysiotherapeut;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring;
 • Ambitie tot het volgen van een masteropleiding of al afgerond;
 • Je hebt affiniteit met en kennis van de doelgroepen;
 • Je bent flexibel, zelfstandig en kunt in teamverband werken;
 • Professionele werkhouding: check!

Wij bieden:

 • Een uitdagende functie voor 24-32 uur per week;
 • Mogelijkheid om uit te bouwen naar een fulltime dienstverband;
 • Goede arbeidsvoorwaarden;
 • Salaris op basis van je werkervaring;
 • Optimale begeleiding vanuit een betrokken team;
 • Samenwerking met verschillende netwerken;
 • Werken in een toffe, innoverende en inspirerende werkomgeving
 • Dé kans om jezelf verder te ontwikkelen
 • Start kan vanaf 1 oktober 2023
 • Verschillende leuke uitjes door het jaar heen
 • Gratis sporten
 • 5 weken per jaar vakantie

Pak jij het moment? Laat zeker jouw sollicitatie achter voor deze functie bij Fysiotherapie Rosier! Stuur je motivatie en CV naar [email protected]

Fysio-team Maastricht

Het team

President Rooseveltlaan 170

De praktijk

Aan de rand van het centrum, aan de Groene Loper en de Annalaan is fysiotherapie Rosier gehuisvest. Sinds februari 2017 draagt de praktijk de naam van fysiotherapie Rosier, wijzend op de eigenaar van de praktijk; Nol Rosier.

Wij streven er naar om verschillende specialisaties binnen (en buiten) de fysiotherapie in huis te hebben om een zo compleet mogelijk aanbod voor u te creëren. Binnen de fysiotherapie is het beeld dat u de komende jaren gaat zien namelijk dat de algemeen fysiotherapeut langzaam gaat verdwijnen en iedere therapeut wordt geacht een specialisatie te hebben. Fysiotherapie Rosier staat volledig achter deze trend; als fysiotherapeut kan men niet van alle gebieden binnen de fysiotherapie even veel weten. Wanneer de fysiotherapeutische zorg specialistisch wordt aangeboden krijgt de patiënt de beste zorg.

Binnen de zorg wordt steeds meer multidisciplinair gewerkt om de zorg voor de patiënt te optimaliseren. Daarom hebben wij sinds kort een samenwerking met een ergotherapeut; Denise Niesten. Daar waar een fysiotherapeut zich voornamelijk bezighoudt met de functie van het bewegingsapparaat houdt een ergotherapeut zich bezig met het activiteiten niveau van een patiënt. Kort omschreven: Een ergotherapeut ondersteunt mensen met het opnieuw uitvoeren van dagelijkse activiteiten als dit niet meer lukt vanwege lichamelijke of psychische problemen.